

Ψαρονέφρι με Σάλτσα Μουστάρδας
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Αγριογούρουνο στη Γάστρα ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Φιλέτο Χοιρινό Αυγά Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Χωριάτικα Λουκάνικα Ριγανάτα
περισσότερα

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Αγριογούρουνο στη Γάστρα ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Φιλέτο Χοιρινό Αυγά Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Χωριάτικα Λουκάνικα Ριγανάτα
περισσότερα

Αλατοπιπερώνουμε το κρέας, το σκεπάζουμε με μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο να τραβήξει το αλάτι και να νοστιμίσει, μέχρι να το χρησιμοποιήσουμε. Ζεσταίνουμε το λάδι σε μια φαρδιά κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά και ρίχνουμε τα κρεμμύδια, το γαρύφαλλο, την κανέλα, τη δάφνη, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Σοτάρουμε για περίπου 3 λεπτά, ανακατεύοντας. Με μια […]
περισσότερα

Ζεσταίνουμε το βούτυρο με το μισό ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο [...]
περισσότερα

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το μισό λάδι και σοτάρουμε το κρέας για 4 – 5 λεπτά, ώστε να αλλάξει χρώμα από όλες τις πλευρές. Με τρυπητή κουτάλα τραβάμε το κρέας από την κατσαρόλα, το βάζουμε σε μια πιατέλα και ρίχνουμε στην κατσαρόλα τα κρεμμύδια. Τα σοτάρουμε για 3 – 4 λεπτά, να γυαλίσουν, και ρίχνουμε το […]
περισσότερα

Αφού πλύνουμε το κρέας, το χαράζουμε σε διάφορα σημεία και τοποθετούμε μέσα τα κομματάκια του σκόρδου. Το πασπαλίζουμε γύρω-γύρω με το δυόσμο, αλατίζουμε ελαφρά και το τοποθετούμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες να σταθεί. Σε ένα μπωλ, ανακατεύουμε το γιαούρτι, το ξύσμα, το χυμό, το ελαιόλαδο, την πάπρικα και την πρέζα αλατιού. Περιχύνουμε το […]
περισσότερα

Βράζουμε το ζυγούρι για 10 λεπτά στη κατσαρόλα και πετάμε το νερό. Ψιλοκόβουμε τις ντομάτες και κόβουμε σε φέτες τα κρεμμύδια . Κόβουμε σε ροδέλες τις πιπεριές. Βάζουμε όλα τα υλικά (και το κρέας) στο ταψί μας, πασπαλίζουμε με μπαχάρι και αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε το λάδι και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε 1 φλυτζάνι νερό. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους […]
περισσότερα

Κόβουμε το μπέικον σε μικρά κομματάκια. Κάνουμε μερικές σχισμές στο φιλέτο του ζαρκαδιού ή του ελαφιού, μπήγουμε εκεί το μπέικον και το πασπαλίζουμε με πιπέρι και αλάτι. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 20°C. Ψιλοκόβουμε το καρότο, το σέλινο, το πράσο και τα μανιτάρια σε λεπτές φέτες. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα λαχανικά σε […]
περισσότερα

Σε ένα μπολ βάζουμε το κρέας, τα ξυνόμηλα και τα κυδώνια κομμένα σε μεγάλα κομμάτια, τα κρεμμύδια, την δάφνη, το μπαχάρι και τη μαυροδάφνη και τα αφήνουμε να μαριναριστούν επί 12 ώρες. Πολτοποιούμε στο μπλέντερ ξεχωριστά τα κρεμμύδια, τα ξυνόμηλα και τα κυδώνια. Σε μια κατσαρόλα με λίγο λάδι σοτάρουμε τα κρεμμύδια και στη συνέχεια […]
περισσότερα

Για τη γέμιση: Πλένετε και κόβετε σε κομμάτια τα εντόσθια της γαλοπούλας. Σε μια κατσαρόλα σοτάρετε στο βούτυρο το κρεμμύδι και τον κιμά. Ρίχνετε το ρύζι και [...]
περισσότερα

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220° C. Σε μια μεγάλη γάστρα ή σε μεγάλο ταψί ρίχνουμε το κρασί και το δεντρολίβανο. Από πάνω στρώνουμε ομοιόμορφα τα κομμάτια [...]
περισσότερα